sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Juoksupuomi kuulumisia


Torstain treeneissä keskityttiin erityisesti puomiin ja keppeihin. Mulla on tällä hetkellä hirveä juoksari-innostus päällä, joten treeneissä oli pakko päästä tekemään puomia. Kepit jäivät edellisten treenien jälkeen mietityttämään, joten tehtiin niitäkin.
Puomindeerausta Zeko teki erittäin mallikelpoisesti! Pää pysyi alastulolla aina alhaalla ja fokus oli selvästi seuraavalla esteellä. Kertaakaan Zeko ei vilkaissut taaksepäin. Zeko kiihdytti hyvin vauhtiaan puomille, vaikka puomia ennen oli vain lyhyt putki, jossa vauhti ei ehtinyt kovin paljon kiihtyä. Vauhdin kasvaessa osumat tulivat joka kerta alemmas! Zeko siis osasi hienosti korjata ja venyttää laukkaansa. Osumaprosentti puomilla oli täysi sata!
Keppitreenit jatkuivat siitä mihin viimeksi jäätiin. Keppikulmakin oli melkein sama. Aa oli tällä kertaa hieman maltillisempi ja Zeko ei enää tarjonnut suoraan kontaktialueelle hyppäämistä harjan ylityksen jälkeen. Keppien ensimmäisen välin löytäminen tuotti edelleen vaikeuksia. Zeko pujahti aina toiseen väliin. Ilman A:ta eka väli löytyi helposti, mutta vauhdin kanssa jarrut olivat hukassa. Viimeisellä toistolla linjasin Aan jälkeen hieman keppien sivuun ja sitten Zeko löysi oikean välin. Seuraavissa keppitreeneissä helpotetaan hommaa huomattavasti ja lähdetään keräämään sitä kautta itseluottamusta. Sitten vaikeutetaan treeniä pikkuhiljaa ja lisätään vauhtia.


Torstaina myös Fox pääsi pitkästä aikaa treenaamaan! Foxin kanssa pidin treenit helppoina ja kivoina. Fox pääsi rallattelemaan putkesta putkeen ja tekemään vähän puomia. Foxilla tuntui olevan hirrrmuisen kivaa. Asenne oli kohdillaan ja halli kaikui pikkumustan onnenhaukuista!


Eilen Fox ja Zeko pääsivät Anskun faskia käsittelyyn. Foxin vähäiset kireydet saatiin auki onnistuneesti! Tauko on todellakin tehnyt tehtävänsä ja Fox pääsee jumppaamaan lihaksia sekä tekemään aksaa. Seuraavalla käsittelykerralla katsotaan miten rasitus on vaikuttanut kroppaan. Sen jälkeen tehdään päätöksiä aksan jatkamisesta/lopettamisesta. Foxilla on selvästi nyt parempi olo. Fox venyttelee normaalisti ja tassujen asento on korjaantunut. Ansku sanoi myös, että nyt jos kerrottaisiin kuinka jumissa Fox on joskus ollut, sitä ei uskoisi. Niin hyvässä kunnossa pikkumusta on!
Zekon käsittelyväli oli tällä kertaa pidempi kuin viime kerralla. Zeko oli aika jäkissä, mutta kroppa lähti välittömästi vastaamaan käsittelyyn. Vain L2-L4 väli jäi "tahmeaksi". Zeko on kuulemma saanut selkäänsä lisää lihaksia ravilenkkien seurauksena. Zeko saa jatkaa treenailujaan ihan normaalisti ja ravilenkit jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti