keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Hihnaa, pantaa ja vähän muutakin

Edellisestä koirien varustepostauksesta on kulunut jo tovi, joten ajattelin tehdä uuden päivitetyn version. Zekon varusteita en ole vielä edes esitellyt ja Foxin varusteet ovat vaihtuneet melkein kokonaan.


Tältä näyttää koirien naulakko suurinpiirtein. Paljonhan tuossa on tavaraa, mutta toisaalta koiriakin on kolme.
Hurtan sadetakkeja ja BOTteja en tähän postauksen laittanut, mutta muut ulkoiluvarusteet löytyvät.


Molemmilta pojilta löytyy Berran puolikiristävä fleecepanta. Zekolla panta on vaaleansininen ja Foxilla vihreä. Molemmat pannat ovat kokoa 30 cm. Zekolle saattaa joutua ostamaan 32 senttisen, kun karvaa tulee lisää. Foxille kavoineen kaikkineen koko 30 on juuri sopiva.


Zekon valjaina toimivat Ratian y-valjaat, jotka olivat alunperin Foxilla. Zekon kasvaessa hurjaa vauhtia jouduttiin vaihtamaan Foxin valjaat Zekolle ja Zekon pienemmät siniset Ratian valjaat Foxille. Nämä sopivat Zekettimelle tosi hyvin eivätkä pyöri päällä.


Foxilla käytettiin hetken aikaa sinisiä Ratian valjaita, mutta ne pyörivät ikävästi Foxin päällä. Kuopion reissulla käytiin Mustissa ja Mirrissä ostoksilla ja sieltä mukaan tarttuivat Hurtan Adventure-valjaat. Ne ovat mukavan kevyet eivätkä pyöri yhtään päällä. Valjaisiin saa myös kiinni Polar led -valon, joka on plussaa!


Zekolla on hihnalenkeillä ja rally-tokossa käytössä Foxin joistain kisoista voittama Hurtan Outdoors perustalutin. Väriltään hihna on kataja.


Foxin lenkki- ja rallyhihna on Hurtan Outdoors köysitalutin. Väriltään hihna on korppi.


Molemmilta löytyy myös Feel Round pyöreä nahkatalutin. Näitä käytetään esim. kaupungissa ja muissa erikoisemmissa paikoissa seikkailtaessa.


Aksassa pojilla on käytössä Berran fleecetaluttimet. Tottakai hihnojen täytyy mätsätä pantojen kanssa, joten Zekon hihna on vaaleansininen/punainen/musta ja Foxin vihreä/sininen/musta. Zekon hihna on jo ohuempi, koska sitä on "hieman" revitty. Fox ei ole antanut hihnalleen ihan niin kovaa kyytiä, mutta kyllä sitäkin on jonkin verran revitty.


Reippaammilla lenkeillä Zekolla on käytössä Hurtan Outdoors joustotalutin väriltään koivu. Foxilla käytän juoksulenkeillä Zekon perustalutinta erillisen jousto-osan kera. (Katso viimeinen kuva.)


Zekon kanssa tulee monesti käytettyä lenkeillä juoksuvyötä. Kesällä sitä päästään sitten testaamaan ihan tositoimissa.


Rukka Bliss Polar -panta toimii Zekolla rallypantana. Foxille täytyisi ostaa myös vastaava, mutta limenä. Pannan vieressä on vielä tuo jousto-osa.

Poseeraaminen on kovaa hommaa t: Zeko
Mitäs pidit postauksesta? Löytyykö muilta samoja varusteita?

2 kommenttia:

  1. Teilläkin tuntuu löytyvän hihnaa ja pantaa moneen lähtöön:D meillä kaikki laatikot ja naulakot tursuaa koirien varusteita ja kokoajan on pakko saada lisää 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että löytyy muitakin "varustehamstraajia" kuin mä! :D Kohta vois alkaa myymään vanhimpia pois... :)

      Poista